ПОРТАЛ
17 серпня 2016, 07:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Прокуратура перевіряє законність відведення прибережних земель у Свидівку

За результатами моніторингу Публічної кадастрової карти України та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і їх обтяжень, Черкаською місцевою прокуратурою вкотре виявлено факт відведення у власність громадянам земельних ділянок для потреб індивідуального дачного будівництва, з порушенням нормативно встановлених ст. 88 Водного кодексу України розмірів прибережно-захисної смуги Кременчуцького водосховища. Йдеться про ділянку в адміністративних межах Свидівоцької сільської ради, за межами населеного пункту (поблизу Черкасирибохорони).

Прокуратура перевіряє законність відведення прибережних земель у Свидівку

За даним фактом Черкаською місцевою прокуратурою внесені відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, що спеціалістами Держекоінспекції у Черкаській області разом із екоактивістами Черкащини було зафіксоване завезення на територію берегової зони Кременчуцького водосховища, в адміністративних межах Свидівоцької сільської ради, за межами населеного пункту будівельних матеріалів та початку будівельних робіт.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський