ПОРТАЛ
19 жовтня 2016, 11:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Припинено засмічення річки Уманка

У вересні Державна екологічна інспекція у Черкаській області звернулась до правоохоронних органів та до Уманської міської ради з вимогою вжити заходи для недопущення засипання річки Уманки землею та будівельними відходами. Факт порушення вимог статті 86 Водного Кодексу України зафіксований держінспекторами за адресою вулиця Челюскінців - у районі каналізаційної насосної станції міста Умань.

Припинено засмічення річки Уманка

Уманська місцева прокуратура, реагуючи на повідомлення, не визначила осіб, причетних до порушення природоохоронного законодавства, але встановила, що в їх діях наявні ознаки адміністративного правопорушення.

У свою чергу, Уманська міська рада повідомила, що 20 вересня прийнято рішення про відмову в погодженні проведення робіт з благоустрою у вказаному районі міста Умань громадянину Сполучених Штатів Америки. Крім того, у липні і вересні інспекція з благоустрою міста Умань склала адміністративні протоколи на двох громадян України, які проводили там же земляні роботи без дозволу. Протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення направлені на розгляд адмінкомісії виконкому Уманської міської ради, повідомили у Держекоінспекції області.