ПОРТАЛ
30 жовтня 2016, 11:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах відкривається Школа фінансового успіху

Безкоштовні заняття для школярів 10-11 класів стартують із листопада на базі ЧДТУ.

У Черкасах відкривається Школа фінансового успіху

- Школа фінансового успіху стала спільним проектом кафедри фінансів ЧДТУ та одного із найбільших банків України, - повідомила доцент кафедри Юлія Ткаченко. – Школярі зможуть обрати один із двох курсів, що діятимуть у рамках проекту. Це «Бізнес-школа», що включатиме серію тренінгів з метою підвищення рівня компетенції у сфері банківської діяльності, ознайомлення із сучасними можливостями Інтернет-банкінгу та онлайн-практику у реальному банку. Школа діятиме із 15 листопада, заняття відбуватимуться двічі на тиждень протягом місяця, а по закінченні випускники школи отримають 2 сертифікати – про її закінчення та про проходження онлайн-практики. Для реєстрації (що триватиме до 10 листопада) необхідно заповнити форму.

Другий курс буде постійно діючим - це «Основи фінансової грамотності», у рамках якого учні 10-11 класів зможуть отримати не лише теоретичні знання з питань кредитування, страхування, здійснення банківських розрахунків тощо, але й практично навчитися виконувати фінансові операції. Школярі дізнаються, «Як скласти свій особистий бюджет?», «Як ефективно заощаджувати?», «Як вигідно використати кредитні кошти?», «Як швидко та ефективно управляти власним рахунком?», та багато іншого. Викладатимуть ці знання провідні фахівці фінансових установ області. Заняття будуть проводитися щомісяця у визначений, зручний для групи, час. Всі охочі можуть (до 10 числа кожного місяця) реєструватися за тут.

Існує також можливість проведення курсів на базі конкретної школи (ліцею або технікуму) – що зареєструє власну команду слухачів курсів від 10 осіб. Для цього потрібно зареєструватися тут.