ПОРТАЛ
24 листопада 2016, 14:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Представники всесвітньо відомої компанії провели у Звенигородці майстер-клас

У Звенигородці представники всесвітньо відомої компанії SCIONON провели семінар та майстер-клас з питань виробництва посадкового матеріалу у садівництві. Зокрема, представникам садових господарств, сільськогосподарських підприємств району та зацікавленим власникам домогосподарств, які займаються садівництвом, виноградарством і вирощуванням саджанців продемонстрували особливості застосування професійних прищепних інструментів.

Представники всесвітньо відомої компанії провели у Звенигородці майстер-клас

Про це повідомили у Звенигородській райраді.

Компанія SCIONON спеціалізується на розробці професійних прищепних інструментів у садівництві. Її засновник – Ян Адамс, котрий мешкає у Новій Зеландії та має більш як тридцятирічний досвід роботи в сфері садівництва, особисто взяв участь у тренінгах з основ практичного застосування розробленого компанією унікального набору інструментів для роботи з саджанцями.

Перед початком роботи семінару голова Звенигородської районної ради зустрівся із керівництвом компанії та її представниками в Україні. У ході розмови сторони обмінялися думками стосовно можливого налагодження стосунків між діловими і бізнес-колами Нової Зеландії та Звенигородщиною. Володимир Кучер наголосив, що наш регіон виявляє особливу зацікавленість в інвестиційних капіталовкладеннях в розвиток краю з боку закордонних партнерів та запросив до співпраці на взаємовигідних для сторін умовах.