ПОРТАЛ
29 листопада 2016, 15:16

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські студенти зможуть навчатися у польській академії

- На завершальній стадії перебуває укладення угоди про співробітництво між Черкаським державним технологічним університетом та Полонійною академією в Ченстохові (Польща), у результаті чого наші студенти за економічними та ІТ-спеціальностями зможуть отримувати подвійні дипломи, - констатував ректор ЧДТУ Олег Григор.

Черкаські студенти зможуть навчатися у польській академії

За його словами, до впровадження програми подвійного диплому долучились два факультети ЧДТУ – економіки та управління, та інформаційних технологій і систем. Полонійна академія – це приватний виш, що об'єднує сім інститутів та шкіл – і дуже активно співпрацює із українськими університетами. - Це далеко не єдина можливість отримання подвійного диплому для наших студентів – і така співпраця із багатьма закордонними вишами створює можливість забезпечувати додаткові знання та переваги наших випускників, додає він.

- Навчатися у цій академії, протягом одного семестру, зможуть наші майбутні магістри – уже у березні-квітні наступного року, - зазначила завідувач кафедри міжнародної економіки та бізнесу ЧДТУ Леся Петкова. - Полонійна академія в Ченстохові є учасником програми ERASMUS+. Тож для українських студентів-учасників програми подвійного диплому існує додаткова можливість участі в програмах академічної мобільності з європейськими університетами-партнерами Академії та проходити практику в країнах Євросоюзу.

У рамках нашої співпраці з академією планується також і організація та участь у ІІ Міжнародній науковій конференції «Глобальні аспекти світового господарства та міжнародних відносин в умовах нестабільності економіки», що відбудеться у квітні наступного року в Ченстохові.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський