ПОРТАЛ
30 листопада 2016, 12:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Укргідроенерго» взялося вивчати думку канівчан щодо будівництва ГАЕС

Компанія ПАТ «Укргідроенерго» розпочала активну компанію з вивчення громадської думки та інформування населення Канівщини щодо переваг будівництва Канівської ГАЕС.

«Укргідроенерго» взялося вивчати думку канівчан  щодо будівництва ГАЕС

Про це пише «Kanos».

Наразі, за інформацією видання, серед жителів Канівщини розповсюджуються інформаційні буклети, в яких представники компанії намагаються відповісти на ряд запитань, котрі стосуються реалізації даного проекту. Зокрема, для чого потрібна Канівська ГАЕС, чи схвалюють проект європейські інституції, чи зашкодить будівництво природі, як зміниться якість води у Канівському водосховищі та ін.

Крім того, розробники відповідного буклету пропонують жителям Канівщини пройти громадське опитування. Зокрема, вони цікавляться рівнем поінформованості жителів щодо будівництва ГАЕС, а також даними, яких не вистачає канівчанам відносно реалізації даного проекту.

Окремим блоком у анкеті-опитувальнику, жителям Канівщини пропонують обрати сфери, в яких було б добре реалізувати ті, чи інші проекти за рахунок коштів, що автори проекту обіцяють виділити в рамках будівництва на об'єкти соціальної інфраструктури.

Також протягом останніх днів у Каневі були помічені соціологи. З одним із них, журналістам вдалося поспілкуватись особисто. Під час нетривалої розмови жінка повідомила, що представляє столичну компанію Q&Q Research та проводить опитування в рамках вивчення громадської думки відносно будівництва Канівської ГАЕС.