ПОРТАЛ
8 грудня 2016, 14:06

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Сучасний ринок праці потребує менеджера проектів, – експерт

В умовах динамічного розвитку ринку надзвичайно затребуваними є фахівці, що володіють суміжними спеціальностями та вміють швидко навчатися й опановувати нові навички. Про це йшлося під час інтернет-конференції «Перспективи працевлаштування молоді на Черкащині».

<b>Сучасний ринок праці потребує менеджера проектів, – експерт </b>

«Сучасний ринок праці вимагає не скільки працівника, скільки менеджера проектів. Кожен працівник має розглядатися як менеджер проектів. Один проект закінчили, треба шукати інший», – підкреслив заступник директора Черкаського обласного центру зайнятості Дмитро Виноградов.

Він навів приклад швейцарської фірми, яка зацікавлена у створенні на Черкащині центру з підготовки робітничих спеціалістів у сфері обробки матеріалів. Щоб відповідати вимогам професії (робітничої!), необхідно мати вищу технічну освіту, а краще дві, при чому одну з них – в ІТ-сфері.

«Ринок праці дуже мобільний. Зараз не можна відучитися 5 років в університеті і бути впевненим, що ти зможеш відпрацювати 40 років на одному місці і робити ту саму роботу», – відзначив Дмитро Виноградов.