ПОРТАЛ
23 грудня 2016, 11:19

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Історіями успіху ділилися з молоддю випускники черкаського політеху (фото)

Форум успішних випускників днями провели у Черкаському політехнічному технікумі. Приурочили його до Дня енергетика, запросивши колишніх студентів електротехнічного відділення, а нині відомих та шанованих фахівців-професіоналів.

Історіями успіху ділилися з молоддю випускники черкаського політеху (фото)

Цього дня на День відкритих дверей до закладу завітали майбутні абітурієнти та школярі, які тільки визначаються з вибором майбутньої професії. Тож неабиякий інтерес у молоді викликали історії успіху, випробувань та становлення вже досвідчених колег.

За словами директора Черкаського політехнічного технікуму Дмитра Галата, навчальному закладу є ким пишатися, адже серед провідних енергетиків та головних інженерів ряду важливих стратегічних підприємств багато їхніх випускників.

Серед таких, наприклад, головний енергетик «Азоту» Ігор Кривошеєв, головний інженер Черкаської ТЕЦ В’ячеслав Желдубовський, голова наглядової ради «Черкасиелеватормашу» Олександр Одокієнко, а також головний енергетик цього підприємства В’ячеслав Іващенко та багато інших, зауважує керівник навчального закладу.

– Серед тих, хто забезпечує стабільну і безперебійну роботу електротехнічних служб на виробництвах і у житлово-комунальному секторі, теж величезна частка вихідців технікуму, – розповідає Дмитро Володимирович та додає, що хороші фахівці – завжди потрібні.

Є й ті, хто знайшов себе в інших сферах та галузях, як наприклад, Денис Довгаль, який нині керує Малинською паперовою фабрикою. Він поділився з аудиторією історією свого професійного становлення та розповів чим живе нині та як розвивається паперова промисловість в Україні.

Дехто ж взагалі подався у підприємці. Про шлях від «Електрика за викликом» до власного успішного бізнесу розповіли вихідці технікуму Андрій Литвин і Дмитро Саін. Практично з нуля вони вирішили створити власний бренд одягу та розвивати його. Згодом для розширення асортименту скористалися краудфандинговою платформою, де виставили під замовлення свій ексклюзивний товар – дерев’яні та алюмінієві метелики. Такий крок не лише допоміг зібрати необхідні кошти, а й зробив бізнесменів впізнаваними та популярними.

– Загалом технікум має багато відомих випускників і багато історій успіху, однак формула його досягнення у кожного своя, – констатує Дмитро Галат. – Наше ж головне завдання, як навчального закладу, не лише дати базові знання, а й підготувати вчорашніх школярів до вдалого старту на їх подальшому професійному шляху, аби згодом і вони змогли стати хорошим прикладом для наслідування.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський