ПОРТАЛ
10 січня 2017, 11:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП «Черкасистандартметрологія» нагородить переможців конкурсу дитячого малюнка

Переможців та призерів регіонального рівня Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка “Я хочу жити в якісному світі” у 2016 році по Черкаській області визначила конкурсна комісія. Таких було обрано, зважаючи на кілька номінацій та вікових категорій, аж 27. Попереду їх чекає церемонія нагородження.

ДП «Черкасистандартметрологія» нагородить переможців конкурсу дитячого малюнка

До уваги журі були представлені малюнки, які надійшли з Черкаського, Чигиринського, Звенигородського, Драбівського, Тальнівського районів та м. Черкаси.

В ході засідання було розглянуто роботи учасників за номінаціями: „Я пізнаю якісну продукцію" – 37 робіт, „Ми – архітектори якісного світу” – 41 робота та „Кращий плакат на споживчу тематику” - 21 робота.

Як зазначають організатори проведення конкурсу – фахівці ДП «Черкасистандартметрологія», попередньо було проведено відбір кращих дитячих робіт, та обрано ті, які найбільше відповідають критеріям виставки-конкурсу. Учасниками були діти трьох вікових категорій: 5 - 8 років, 9 - 12 років і 13 - 17 років. Тож переможців та призерів визначили по кожній з вказаних вище номінацій та вікових груп.

Слід зауважити, що оцінювало дитячі малюнки авторитетне журі. До його складу увійшли представники навчальних, мистецьких та освітніх установ Черкас. Під час обговорення члени журі зауважили, що діти відчувають кризу у суспільстві. Тому цього року дуже багато малюнків у темних тонах. Особливо гостро це відчувають діти найменшої вікової категорії. Однак. Не бракує і тих, хто мріє про краще, відобразивши це у своїх яскравих, позитивних і творчих роботах.

ДП «Черкасистандартметрологія», як організатор проведення конкурсу на Черкащині, по завершенню карантину та зимових канікул проведе урочисту церемонію нагородження 27-ми переможців та призерів виставки-конкурсу про що учасників та громадськість буде поінформовано додатково.

Ознайомитися зі списком переможців можна тут