ПОРТАЛ
11 січня 2017, 16:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Магазин «Ікеа» шукає продавців непродовольчих товарів

Монастирищенським районним центром зайнятості нещодавно проведено день відкритих дверей в магазині «Ікеа», який спеціалізується на продажі садово-городньої техніки та запчастин для неї. Участь у заході взяли 10 пошукачів роботи.

Магазин «Ікеа» шукає продавців непродовольчих товарів

Представники районного центру зайнятості презентували вакансії продавця непродовольчих товарів та ознайомили з вимогами до претендентів на вакантні посади.

Під час презентації роботодавця, власниця магазину підприємець Світлана Глушок, щоб зацікавити присутніх провела екскурсію безпосередньо на робочих місцях та ознайомила з умовами та графіком роботи, рівнем заробітної плати.

«Вже понад 10 років я займаюся підприємницькою діяльністю з продажу городньої техніки. Нещодавно вирішила розширити свій бізнес, тому і відкрила новий магазин «Ікеа», який спеціалізується не тільки на продажі техніки але і інших корисних товарів для дому та побуту. Також в магазині надаються додаткові послуги по ксерокопіюванню і друку документів та оформленню подарунків, тому на цей час потребую нових працівників», - наголосила Світлана Глушок.

Наприкінці заходу 4 безробітних зацікавилися пропозицією роботодавця та виявили бажання пройти індивідуальну співбесіду, повідомили у Монастирищенському РЦЗ.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський