ПОРТАЛ
17 квітня 2017, 08:52

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

8 тисяч безробітних Черкащини пройшли професійне навчання

Торік 8 тисяч безробітних жителів регіону пройшли професійне навчання. Понад 36 тис. вакансій надійшло від роботодавців регіону протягом 2016 року. З них майже 60 % за робітничими професіями.

8 тисяч безробітних Черкащини пройшли професійне навчання

Організацію та проведення професійного навчання містян під кадрові замовлення роботодавців проводять в області, повідомляє Черкаський обласний центр зайнятості. Загалом професійно-технічна освіта області відповідає потребам роботодавців.

У регіоні стабільно існує попит на професії – швачка, перукар, слюсар, електрогазозварник, водій, тракторист, працівник підприємства сфери торгівлі та громадського харчування, оператор котельні. Торік від роботодавців регіону надійшло понад 36 тис. вакансій. З них майже 60 % за робітничими професіями.

Протягом 2016 року 8 тисяч безробітних жителів Черкащини пройшли професійне навчання. Для організації такого навчання безробітних обласна служба зайнятості співпрацює не лише з навчальними закладами регіону та роботодавцями. Заклад також використовує можливості центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський