ПОРТАЛ
10 серпня 2016, 11:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина друга в Україні за виробництвом м’яса

На 10% зросло виробництво м’яса в області у першому півріччі.

Обсяг вирощування худоби та птиці збільшився на 3%. Це зумовлено зростанням обсягів вирощування великої рогатої худоби, свиней та птиці – на 3%, повідомляють в ГУ статистики в Черкаській області. Відношення обсягів вирощування до обсягів реалізації тварин на забій становило 97% (у січні–червні 2015р. – 104%). Середньодобові прирости великої рогатої худоби на вирощуванні, відгодівлі та нагулі в січні–червні 2016р. проти січня–червня 2015р. також зросли.

Частка господарств населення у загальному виробництві м’яса становила 9%.