ПОРТАЛ
26 липня 2016, 13:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Міні-ярмарок вакансій для грибників провели на Канівщині

Півтора десятка безробітних побували на двох сільських підприємствах та ознайомилися з їхньою діяльністю та умовами роботи.

Міні-ярмарок вакансій для грибників провели на Канівщині

Міні-ярмарок вакансій було організовано на замовлення Товариства з обмеженою відповідальністю «Пономар» та Товариства з обмеженою відповідальністю «Сучасні торгівельні технології», що здійснюють свою діяльність в с.Литвинець, Канівського району та м.Канєві, повідомляють у Черкаському районному центрі зайнятості. Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет.

На захід було запрошено 15 осіб з числа безробітних, які перебувають на обліку в Черкаському районному центрі зайнятості для укомплектування вакансії грибоводів – для різки грибів, операторів конвеєрної лінії (готувати грунтові суміші та закладати в модулі під посів грибної маси), заготівників соломи (на липень-серпень).

Представники підприємства, надали розширену інформацію про характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт. Відвідувачі дізналися про вимоги роботодавців до майбутніх працівників та отримали вичерпні відповіді на запитання, що їх цікавили.

Начальник відділу кадрів ТОВ «Пономар» Любов Іванівна розповіла про технологію вирощування шампіньйонів, особливості зрізу грибів. Враховуючи, що вказану операцію виконують переважно жінки підприємство працює в одну зміну. У разі працевлаштування групи осіб, з одного населеного пункту, існує можливість організації безкоштовного перевезення до місця проведення робіт. Для бажаючих є можливість проживати у гуртожитку.

Черкаський районний центр зайнятості продовжує укомплектування вакансій ТОВ «Пономар» та ТОВ «Сучасні торгівельні технології».

Додаткову інформацію можна отримати в Черкаському РЦЗ за адресою: м.Черкаси, пров.Чалого, 17, телефон для довідок 32-74-77.