ПОРТАЛ
30 липня 2016, 19:21

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Про рейдерське захоплення заявляє підприємство на Смілянщині

У селі Ротмистрівка Смілянського району невідомі особи намагаються незаконним способом заволодіти підприємством “Деметра-ЛК”.

<b>Про рейдерське захоплення заявляє підприємство на Смілянщині</b>

«Увечері на підприємство приїхали близько 30 невідомих людей, які були зі зброєю та побили охорону. З ними була людина, яка представилася Палієнком Максимом Вікторовичем. Він зазначив, що тепер є новим директором підприємства. Хоча ні я, ні мій партнер нікому свою частку не продавали і жодних організаційних рішень з приводу займаної мною посади не приймали. Як нам вдалося з'ясувати, шляхом шахрайських дій ще 20.06. через реєстратора були повністю змінені власники підприємства та директор. Хоча ми про це взагалі навіть і не здогадувалися”, - розповів співвласник та директор підприємства Володимир Лисенко виданню zmi.ck.ua.

За його словами, це доволі розповсюджена схема рейдерів, які таким чином намагаються в незаконний спосіб різними та підприємствами.

У прес-службі ГУ Нацполіції в Черкаській області прокоментували події, які відбуваються у селі Ротмистрівка Смілянського району, так: «Можу зазначити, що у осіб, крім правоохоронців, зброї не було. Тому ця інформація не є достовірною. Загалом поліцейськими було відрите кримінальне провадження за статею 358 "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів". Це може бути як штраф або позбавлення волі до двух років. Зараз проводяться слідчі дії. Буде проведена експертиза пред'явлених документів», – зазначив керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Черкаській області Дмитро Грищенко.