ПОРТАЛ
26 липня 2016, 12:33

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Завтра в Черкаській ТПП навчатимуть електронним закупівлям у системі ProZorro

Безкоштовний базовий навчальний семінар «Електронні закупівлі – ProZorro» проводять для розпорядників бюджетних коштів та зацікавлених суб’єктів господарювання, які працюють із бюджетними установами.

Завтра в Черкаській ТПП навчатимуть електронним закупівлям у системі ProZorro

Навчання організовують Міністерство економічного розвитку і торгівлі та ДП "Зовнішторгвидав України" за підтримки МФ "Відродження" і "Transparency International Україна".

Проводить семінар агент змін ProZorro по Черкаській області, досвідчений тренер Юлія Кіт-Сніжко. Кожен слухач отримає практичні навики роботи в системі, консультації щодо бухгалтерського обліку допорогових закупівель, подачі звітності в системі та дізнається нові правила і норми проведення та участі у закупівлях за державні кошти згідно Закону України «Про публічні закупівлі», норми якого з 1 серпня 2016 року є обов’язковими для всіх розпорядників коштів.

«Ми зацікавлені у впровадженні прогресивних технологій та розвитку співпраці між бізнесом та державою. Це один із наших напрямків роботи. Тому завжди долучаємося до проведення подібних заходів у нашому регіоні», – відзначив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

Для участі у семінарі та можливості отримання роздаткового матеріалу необхідно надіслати лист на електронну адресу: [email protected] з зазначенням найменування організації, кількість учасників, вказати контактну особу, номер телефону.

Місце проведення: Черкаська ТПП, вул. Небесної Сотні, 105 (конференц-зала, 2-й поверх)

Реєстрація 10.30 - 11.00

Тривалість навчання: 11.00 - 15.00