Найголовніше за 08.03.2017
Придніпровська СУБ цьогоріч полагодить майже сотню ліфтів | |
На золотоніському ПП «Сільвер Фуд» у червні запрацюють нові очисні | |
Дорожники взялися латати «весняні» ями |
24 лютого 2017, 10:14
Перекладач
Черкащина посідає друге місце за виробництвом м’яса в Україні
Понад 37 тисяч тонн м’яса у живій вазі виробили в Черкаській області.Такими є підсумки січня. Нашу область випередила тільки Вінниччина із 38,2 тис. тоннами виробленого м’яса, повідомляє УНН-Центр. Порівняно з відповідним періодом минулого року Черкащина збільшила виробництво на 111,5 %. Вона третя в Україні за цим показником після Дніпропетровщини, яка збільшила виробництво на 117,2%, і Чернігівщини, що покращила виробництво на 114%.
Контекст:
-
Новини
-
07.02.2017На Черкащині зросло виробництво м’яса
-
26.10.2016Черкащина серед лідерів за виробництвом м'ясних консервів
-
19.10.2016Найдешевше м'ясо продають на Черкащині (інфографіка)
Останні новини