ПОРТАЛ
29 червня 2015, 09:11

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У яких районах Києва найчастіше викрадають авто

ДАІ міста Києва зареєструвала викрадення 707 транспортних засобів за перші п'ять місяців поточного року.

У яких районах Києва найчастіше викрадають авто

Найбільш часто викрадають російсько-українські ВАЗи (92 угони). На другому місці японські автомобілі: Тойоти (89 машин), Хонди (38 машин) і Лексуси (37 машин). Третє місце в цьому списку займають німецькі БМВ (28 машин) і Фольксвагени (25 машин), - пише rtr.ua.

Особливою популярністю також користуються мотоцикли і мопеди, їх вкрадено 60 одиниць.

Статистика вказує на те, що найчастіше викрадення відбуваються в нічний час (з 707 угонів - 407 вночі). Найбільш привабливими для зловмисників є автомобілі без «захисту», що стоять в безлюдних, неохоронюваних місцях у дворах і на вулицях.

Крадіжки, в більшості випадків, відбуваються в п'ятницю, четвер і середу. Очевидно, в інші дні злодії збувають крадене або беруть «заслужений» вихідний.

Серед київських районів, найбільш «ненадійними» є Дарницький, Голосіївської, Оболонський та Печерський райони. Тільки на центральних вулицях міста (проспекти Повітрофлотський та Героїв Сталінграда) зареєстровано по 11 випадків викрадання транспортних засобів. Проспект Бажана і бульвар Лесі Українки не поступаються їм в «результативності» (по 10 викрадень).

Столичне ДАІ радить автовласникам дотримуватися елементарних правил безпеки: залишати машини тільки на стоянках, що охороняються, по можливості обладнати авто не тільки сигналізацією, але і механічними протиугонними засобами, не зберігати в салоні документи, гроші та інші цінні речі.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський