ПОРТАЛ
2 червня 2016, 20:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Полтаві визначили кращі бізнес-ідеї

Спецпроект «Досвід регіонів»

У Полтаві відбувся захід, покликаний дати шанс на започаткування власної справи молодим підприємцям. У приміщенні Grass Coworking завершилась фінальна частина 42-ої Битви Стартапів від Startup Network. На конкурсі були представлені цікаві ідеї для заснування бізнесу, серед котрих шляхом голосування уповноваженого журі обрали найкращих.

У Полтаві визначили кращі бізнес-ідеї

Перше місце посів проект "Сrane Locator", який передбачає логістику надважких вантажів. Це вже наявний сервіс, клієнтами котрого вже є більше 100 відомих компаній зі всього світу, але для подальшого розвитку і просування на міжнародному ринку йому необхідно близько 100 тисяч євро. Стартап був визнаний найцікавішим і наймасштабнішим, тому він отримав шанс бути представленим у Києві під час фіналу, котрий пройде восени, - пише Energolife.

Друге місце посіла ідея команди Endorfine, а саме сімейний бізнес Каламетдинових з виробництва авторських джемів.

«Бронза» дісталася проекту EatMeat – ідея виготовляти ідеально скомпоновані набори для шашликів, котра стане в нагоді під час відпочинку невеликими компаніями. Член журі, бізнесмен Олександр Карташов зазначив, що він уже готовий вкласти гроші в розвиток цих двох проектів.

Загалом під час битви стартапів було представлено 11 різноманітних бізнес-ідей, які були обрані з 80 надісланих заявок.