ПОРТАЛ
28 вересня 2016, 11:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ДП «Черкасистандартметрологія» пропонує закладам охорони здоров’я послуги з сертифікації

Протягом року органом сертифікації систем управління ДП «Черкасистандартметрологія» сертифіковано системи управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 в обласних медичних закладах — стоматологічній поліклініці, госпіталі ветеранів війни, психоневрологічному диспансері та станції переливання крові.

ДП «Черкасистандартметрологія» пропонує закладам охорони здоров’я послуги з сертифікації

Застосування державного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009 для закладів охорони здоров’я є добровільним. Однак, увага до питань управління якістю — це, насамперед, шанс лікувального закладу отримати конкурентні переваги. Стосуються вони, перш за все, якості надання медичних послуг.

Усі процедури тут продумані до дрібниць, документовані, кожен працівник досконало знає свої обов’язки. Коли персонал чітко та впевнено виконує свої функції, тоді навіть у найкритичніших ситуаціях знаходиться правильне рішення. Однією з переваг та особливостей є можливість вирішувати проблеми ще до їх появи.

Враховуючи, що фахівці підприємства мають значний досвід у проведенні сертифікації систем управління якістю, у тому числі закладів охорони здоров’я, компетентність персоналу, який має кваліфікацію аудиторів, ДП «Черкасистандартметрологія» пропонує співпрацю у проведенні сертифікації систем управління якістю, впроваджених закладами охорони здоров’я.

Фахівці нагадують, що одержати вищу категорію за критеріями акредитації медзакладів зараз можна тільки за умови сертифікації закладом впровадженої системи управління якістю на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001.

ДП «Черкасистандартметрологія» проводить сертифікацію систем управління якістю згідно з затвердженою сферою акредитації, у тому числі послуг у сфері охорони здоров’я та з надання соціальної допомоги.

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ з підтвердження відповідності систем менеджменту ДП «Черкасистандартметрологія», начальник відділу Лесечко Надія Миколаївна, телефон (0472) 45-73-79.