ПОРТАЛ
22 жовтня 2016, 16:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Соціальний бізнес-інкубатор створили у Маріуполі

Спецпроект «Досвід регіонів»

Ще одна можливість з'явилася у маріупольців для розвитку - в місті створено соціальний бізнес-інкубатор, який допоможе підприємцям-початківцям. BizClub Маріуполь, проект всеукраїнської громадської організації «Центр зайнятості вільних людей», в минулі вихідні презентував свою навчальну програму.

Соціальний бізнес-інкубатор створили у Маріуполі

Проект розрахований на людей з цікавими бізнес-ідеями з числа тимчасово переміщених осіб, бійців АТО і жителів Маріуполя, зазначила координатор BizClub Маріуполь Євгенія Ступник. За її словами, ніде, крім Києва, немає бізнес-клубу, хоча організації представництва є в Харкові, Дніпрі, Луцьку, Запоріжжі. Однак BizClub в регіонах стартує тільки в Маріуполі, пише видання ilich.in.ua.

«По-перше, тут велика кількість переселенців, по-друге, місто перебуває на кордоні, він не просто форпост - це місце, звідки Україна набирає обертів, саме тут, а не в Києві, починається нова Україна, - вважає Євгенія. - І для нас зараз дуже важливо навчити якомога більше підприємців, дати можливість розвиватися кожному, щоб ми могли розвивати свій регіон, своє місто і згодом територію, яка до нас повернеться».

Початківцям підприємцям нададуть підтримку на всіх етапах - від розробки ідеї до її комерціалізації.

Навчання абсолютно безкоштовне, спонсором виступив фонд USAID.