ПОРТАЛ
29 жовтня 2016, 14:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Скасування державного регулювання цін сприятиме подорожчанню продуктів (опитування)

У позитивні наслідки пілотного проекту щодо скасування державного регулювання цін на продукти харчування не вірять більшість читачів порталу «Діловий регіон». Про це свідчать результати опитування.

<b> Скасування державного регулювання цін сприятиме подорожчанню продуктів (опитування) </b>

Майже три чверті респондентів вважають, що продукти істотно подорожчають через неконтрольоване зростання цін (72,8%). Ще 13,8% упевнені в неефективності проекту і переконані, що він нічого не змінить. У те, що зменшення адміністративного тиску позитивно вплине на формування справді ринкових цін вірять 7,8%. Лише 3,3% опитаних очікують, що завдяки експерименту сільгоспвиробники та реалізатори отримають можливість розвиватися та збільшувати зарплати працівникам. Ще менше, 2,4%, вважають, що скасування державного регулювання цін сприятиме підвищенню рентабельності виробництва продуктів харчування.

Опитування тривало на проталі та «Діловий регіон» з 26 вересня до 20 жовтня. Участь у ньому взяли 334 респонденти. Результати опитування не є репрезентативними, але можуть бути використані для виявлення тенденцій.

Запрошуємо до участі у новому опитуванні порталу Чи підтримуєте ви надання невикористаної субсидії грошима?


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський