ПОРТАЛ
3 листопада 2016, 15:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У ЧДТУ безкоштовно навчатимуть комп’ютерної грамотності

Комп’ютерні курси для пенсіонерів та для людей з обмеженими можливостями слуху і мовлення відкриваються у ЧДТУ.

<b>У ЧДТУ безкоштовно навчатимуть комп’ютерної грамотності</b>

- Наша мета – створити нові можливості для обох цих категорій: оволодівши навичками роботи із комп’ютером, вони зможуть розширити коло спілкування (через електронну пошту, скайп, соціальні мережі), отримати роботу і сплачувати комунальні послуги через Інтернет просто з дому, – зазначила директор навчально-наукового центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ЧДТУ Світлана Лишко.

За її словами, особливість цих курсів – у спеціально розробленій системі викладання для обох категорій слухачів, у індивідуальному підході до кожного (оскільки кожна навчальна група складатиметься із 10 осіб). Курси будуть безкоштовними. Вони стартують у середині листопада.

Тривалість курсів комп’ютерної грамотності для пенсіонерів - 1 місяць, навчання на комп’ютерних курсах для людей з обмеженими можливостями слуху та мовлення триватиме 2 місяці.

Охочі потрапити на курси можуть звертатися за адресою: кабінет № 240 у корпусі №2 ЧДТУ, або ж за телефонами: 74-00-84, 71-76-04, (067) 742-41-72, (093) 986-08-36.