ПОРТАЛ
7 листопада 2016, 14:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В Черкаській області з’явився поліцейський омбудсмен

Від 26 вересня 2016 року в Черкаській області з’явилася посада старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності при Управлінні забезпечення прав людини Національної поліції. Дану посаду зайняла молодший лейтенант поліції Вікторія Гапоненко.

<b> В Черкаській області з’явився поліцейський омбудсмен</b>

Управління забезпечення прав людини функціонує в структурі апарату Національної поліції України. Поліцейський омбудсмен підпорядковується Голові Національної поліції, інформує «Черкаський край».

До завдань омбудсмена входить:

- контроль за дотриманням прав і свобод людини працівниками поліції при забезпеченні заходів з підтримання публічної безпеки та порядку, під час виявлення та розкриття злочинів, запобігання адміністративним і кримінальним правопорушенням та протидії злочинності, досудового розслідування кримінальних правопорушень, виконання інших завдань, покладених на поліцію;

- контроль за роботою органів і підрозділів поліції з питань охорони осіб, затриманих за підозрою в учиненні кримінальних правопорушень, осіб, стосовно яких застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, та засуджених осіб, їх доставляння під час досудового слідства, проведення з ними слідчих дій, розгляду справ у судах, забезпечення виконання постанов суду про адміністративний арешт.

Уповноважена з прав людини проводить прийом громадян з питаннями, що пов’язані з порушенням прав людини працівниками правоохоронних органів в понеділок з 14-00 до 18-00, а також в п’ятницю з 10-00 до 14-00 за адресою: м. Черкаси вул. Смілянська 57 кабінет 306.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський