ПОРТАЛ
30 листопада 2016, 13:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Центральному ринку Черкас із незаконного обігу вилучено контрабандні цигарки

Тютюнові вироби без марок акцизного податку вилучені співробітниками податкової міліції та відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС у Черкаської області на Центральному ринку Черкас. Такі результати проведених заходів в рамках операції «Акциз-2016».

На Центральному ринку Черкас із незаконного обігу вилучено контрабандні цигарки

Незаконну торгівлю цигарками виробництва Російської Федерації та Республіки Молдова, ввезених поза митним контролем, здійснював 45 – річний черкасець. У правопорушника вилучили понад 400 пачок тютюнових виробів марок «Донской табак», «ИмператорЪ», «Прима», «Regina», «Navigator» та ін. Орієнтовна вартість контрабандного товару становить майже 6 тисяч гривень.

За даним фактом складені протоколи та проводиться перевірка із встановлення постачальників контрабандної продукції, інформують у фіскальній службі області.

Нагадаємо, в рамках операції «Акциз-2016» на Черкащині діють робочі групи з цілодобового відпрацювання ринку обігу алкогольних напоїв та спирту. Головне управління ДФС у Черкаській області просить небайдужих черкащан інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів сумнівної якості за телефоном чергової частини (0472) 339-195.