ПОРТАЛ
2 грудня 2016, 19:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Французи беруться оптимізувати систему утилізації черкаського сміття

Французька компанія «БЕТЕН Енженьєрі» за фінансової підтримки уряду Французької республіки в рамках програми FASEP запускає перший пілотний проект в Україні з комплексної оптимізації системи утилізації та переробки відходів у місті Черкаси.

Французи беруться оптимізувати систему утилізації черкаського сміття

Ефективна система управління відходами різних видів, що відповідає європейським екологічним стандартам, буде максимально пристосована до економічних, соціальних та екологічних складових розвитку міста, зазначають у мерії.

Листопад 2016 року відзначився запуском проекту з розробки техніко-економічного обґрунтування, що об’єднає весь ланцюг формування вартості відходів міста Черкаси.

«БЕТЕН Енженьєрі», маючи 25-річний досвід надання повного спектру інжинірингових та консультаційних послуг на ринку України, країн Східної Європи та СНД, розпочинає у співпраці зі структурним відділом компанії UMWELT, «Черкаською службою чистоти» та кількома спеціалізованими французькими компаніями проведення морфологічного аналізу з метою виявлення особливостей структури відходів залежно від типу господарської діяльності.

Аналіз даних структури відходів, логістичної системи вивезення сміття, наявної структури переробки вторинної сировини та планів міста на майбутній період, дозволять визначити основні потреби у сфері управління відходами на перспективу.