ПОРТАЛ
30 листопада 2016, 14:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Ще в одному черкаському будинку зроблять ремонт за підтримки бюджету

110,2 тисяч гривень спрямують із міського бюджету на умовах співфінансування черкаському об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Кривалівська 37». Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету. Відтак, у кількох під’їздах цього ОСББ відремонтують ліфти, а ще – замінять електромережі в будівлі, інформують у мерії.

Ще в одному черкаському будинку зроблять ремонт за підтримки бюджету

Зауважимо, що відповідно до умов програми підтримки ОСББ та ЖБК «Формування відповідального власника житла» частка бюджетного співфінансування на ремонт ліфтів нині складає 70 %. На інші капітальні ремонти й енергоощадні проекти – 50 відсотків у разі повторного звернення та 70 % у випадку першого звернення.

«Кошти з міського бюджету будуть виділятися після підтвердження інформації щодо перерахунку власних коштів об’єднання, згідно з договором та актом виконаних робіт, на рахунок підрядної організації», – йдеться у рішенні.

Досі на умовах співфінансування цією програмою скористалося вже 62 ОСББ на суму майже 7 млн грн. Загалом в бюджеті Черкас на те, аби ця програма працювала, цього року передбачили рекордні 8 млн грн. Як розповів головний спеціаліст відділу підтримки ОСББ Юрій Кучеренко, торік ця сума складала 4,1 млн грн для 39 будинків.