ПОРТАЛ
10 грудня 2016, 11:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Кузня кадрів» на Черкащині презентувала майбутніх кондитерів, офіціантів та знавців готельно-ресторанної справи

З метою популяризації актуальних професій у сфері обслуговування, представники Черкаського обласного та міського центрів зайнятості взяли участь у масштабному профорієнтаційному заході для молодого покоління черкащан «Кузня кадрів». Його організовано за ініціативи Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та за підтримки соціальних партнерів.

«Кузня кадрів» на Черкащині презентувала майбутніх кондитерів, офіціантів та знавців готельно-ресторанної справи

Захід проходив у форматі пізнавально-розважальної гри учасниками якої були студентські команди місцевих навчальних закладів – Східноєвропейського університету економіки та менеджменту, Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та Смілянського коледжу Національного університету харчових технологій.

Конкурсна програма заходу складалася з професійно-орієнтованих завдань на різноманітну тематику.

Кожна команда з великою завзятістю презентувала присутнім конкретно визначену журі спеціальність, розкрила її сутність, важливість та перспективність у майбутньому. Учасники команд, які виступали в ролі офіціантів, кондитерів, поварів вдало продемонстрували вміння спілкуватися з різними категоріями клієнтів.

Наприкінці заходу журі обрало переможцем профорієнтаційної гри команду Східноєвропейського університету економіки та менеджменту, хоча інші команди також були гідними суперниками в боротьбі за призове місце, повідомили у Черкаському міському центрі зайнятості.

Водночас студенти отримали можливість особисто поспілкуватися з роботодавцями, презентувати їм своє резюме та пройти співбесіду англійською мовою.

Загалом захід відвідало майже 200 студентів, де вони могли отримати від фахівців служби зайнятості профконсультаційні послуги із застосуванням психологічного тестування.