ПОРТАЛ
21 грудня 2016, 20:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкасах збираються прокласти нові маршрутні лінії для тролейбусів

Виконавчий комітет Черкаської міської ради підтримав проект Програми розвитку міського електротранспорту на 2017-2020 роки. У рамках програми передбачено прокладання нових тролейбусних маршрутів по Черкасах та оновлення рухомого складу.

У Черкасах збираються прокласти нові маршрутні лінії для тролейбусів

Як зазначається в пояснювальній записці, необхідність розробки програми виникла у зв’язку із закінченням строку дії Програми розвитку міського електротранспорту на 2016 рік.

За словами директора КП «Черкасиелектротрансу» Петра Кучера, один з пунктів програми – це запровадження автоматизованої системи управління транспортом та автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажів, пише «Про все».

– Програма розрахована на 4 роки. У перші два роки відбуватиметься впровадження автоматизованої системи диспетчерського управління, у наступні – обліку пасажирів. Це відбуватиметься комплексно, – говорить Петро Кучер.

Також він наголосив, що програма передбачає будівництво нових трьох тролейбусних ліній по вулицях Гетьмана Сагайдачного, Героїв Дніпра та Корольова.

Окрім того Петро Кучер зазначив, що у 2017 році підприємство планує отримати понад 7 мільйонів доходів із оплати пасажирами за проїзд.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський