ПОРТАЛ
30 грудня 2016, 17:33

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Річний план надходжень до загального фонду облбюджету виконали ще 1 грудня

За 10 місяців цього року до державного та місцевих бюджетів області надійшло доходів на 43% більше, ніж торік. Надходження єдиного податку зросли на 64%, плати за землю – на 43%, акцизного податку з роздрібної торгівлі – на 61%.

Річний план надходжень до загального фонду облбюджету  виконали ще 1 грудня

Про це розповів голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, представивши в обласній раді звіт за 2016 рік.

– На 1 грудня ми вже виконали річний план надходжень до загального фонду обласного бюджету, – зауважив очільник регіону. – Перед областю поставлено завдання – досягнути максимального темпу зростання надходжень податку на доходи фізичних осіб. За 10 місяців цього року темп приросту надходжень ПДФО вже зріс із 25% до 51%, що дозволило області піднятися в рейтингу серед регіонів України з 23-го на 15-те місце. Ми розробили план заходів щодо легалізації виплати заробітної плати і трудових відносин із найманими працівниками.

Завдяки цьому в області майже вдвічі зменшено чисельність найманих працівників, які отримували зарплату, нижчу за «мінімальну» (із 6,4 тис. до 3,3 тис. осіб); легалізовано понад 70 млн грн доходів; 551 підприємство збільшило фонд оплати праці; офіційно працевлаштовано близько 5 тис. робітників.