ПОРТАЛ
18 лютого 2017, 15:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Депутатська комісія на Черкащині збирається перевірити якість газу

Якість газу, що постачається в оселі черкащан, нарешті зацікавила і обласних обранців. Спеціальна депутатська комісія планує дослідити якість газу, аби визначити чи відповідає той нормам та «захмарним» тарифам

<b> Депутатська комісія на Черкащині збирається перевірити якість газу</b>

Тимчасову контрольну комісію з питань перевірки та експертизи газу, який реалізується жителям Черкащини, створили депутати облради. Відповідне рішення було прийнято на останньому засіданні сесії.

Очолив депутатську комісію ініціатор її створення заступник голови облради Вадим Гайович, повідомляє «Дзвін».

Завданням новоствореної комісії є проведення комплексної, незалежної та об’єктивної експертизи газової суміші, яка постачається жителям Черкащини. Це планують зробити, аби встановити фактичний об’єм природного газу та домішок у ній, а також чи відповідає вона встановленим нормам і сьогоднішній вартості.

Нагадаємо, що спроба створити таку комісію вже була у жовтні минулого року. Однак, депутатської підтримки вона не знайшла.

Натомість жителі Черкащини уже тривалий час скаржаться на якість газу, мовляв, ціни ростуть, а якість падає. Тож на обігрів і приготування їжі доводиться «спалювати» відчутно більше кубометрів, ніж, наприклад, ще кілька років тому.

Відзначимо також, що питання контролю якості газу чомусь продовжує залишатися поза інтересами нашої держави.