ПОРТАЛ
13 березня 2017, 11:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Міністр культури проінспектував ремонтні роботи у черкаському театрі

З ходом ремонтних робіт у Черкаському драмтеатрі ознайомився Міністр культури України Євген Нищук під час робочої поїздки до області. За його словами, відбудова та відновлення роботи театру є питанням важливим та принциповим,

Міністр культури проінспектував ремонтні роботи у черкаському театрі

Нині ремонтні роботи в театрі тривають у безперервному режимі. Вже на 90% завершено монтаж покрівлі. Єдину затримку викликав ремонт вентиляційних шахт, кажуть будівельники, втім і він – на завершальній стадії. Також проведена повна заміна вікон та дверей на фасадній частині театру, йде утеплення його, а також штукатурні та малярні роботи, зазначають у міністерстві.

На проведення внутрішніх робіт, кажуть в Черкаській ОДА, вже заплановано близько 10 млн. грн, що будуть профінансовані спільно з ДФРР. Паралельно запланована і реконструкція площі Тараса Шевченка перед театром.

Євген Нищук подякував місцевій владі за взаєморозуміння та співпрацю

“Переконаний, залучивши також потужності Уряду - Міністерства культури, Міністерства регіонального розвитку та будівництва тощо вже незабаром ми усі відвідаємо прем’єрні постановки у відродженому Черкаському драматичному театрі ім. Тараса Шевченка”, - зазначив посадовець.