ПОРТАЛ
16 березня 2017, 08:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Габаритно-ваговий комплекс хочуть встановити на золотоніському кільці

Оберігати дороги Лівобережжя Черкащини від багатотоннажних порушників збираються завдяки встановленню ще одного вагового комплексу. Його планують встановити біля золотоніського кільця. Наразі єдиний в області пересувний комплекс для зважування великогабаритного транспорту, розташований поблизу Умані

Габаритно-ваговий комплекс хочуть встановити на золотоніському кільці

На значні руйнування дорожнього покриття, спричинені рухом перевантажених великоваговиків, поскаржилися обласній владі місцеві активісти.

– Нині ми працюємо над тим, аби найближчим часом придбати габаритно-ваговий комплекс та облаштувати ділянку для його розміщення біля золотоніського кільця, – зазначив під час наради у Драбівській РДА заступник черкаського губернатора Костянтин Омаргалієв.

За словами посадовця, це має вирішити питання з порушенням вантажних «лімітів» для тих районів, що розміщені на Лівобережжі.

Поки будуть тривати всі необхідні процедури, допомогти контролювати вантажоперевізників-порушників зголосилися самі місцеві активісти з перевізниками. За необхідності ваговий комплекс має надати у користування одне з місцевих підприємств, повідомили в ОДА.