ПОРТАЛ
29 березня 2017, 14:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для отримання дотації за лютий заяву слід подати до 1 квітня

Це стосується сільськогосподарських товаровиробників, які мають право на бюджетну дотацію, але ще не подали заяви і наразі не внесені до Реєстру отримувачів бюджетної дотації.

Для отримання дотації за лютий заяву слід подати до 1 квітня

На сьогодні сільськогосподарські товаровиробники Черкаської області подали 159 заяв для внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації. Зареєстровані 50, відмовлено трьом та 14 запропоновано повторно подати заяву.

Дотація за лютий надається платникам, які станом на 31 грудня 2016 року були внесені до реєстру суб’єктів спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства відповідно до статті 209 Податкового кодексу України і станом на 1 березня 2017 року зареєстровані як платники податку на додану вартість та провадили види діяльності, визначені у пункті 161.3 статті 161 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України».

Умова отримання дотації для вказаних платників за лютий – подана до 1 квітня 2017 року заява про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації за встановленою Мінфінjv формою з обов’язковим зазначенням реквізитів поточних банківських рахунків для перерахування бюджетної дотації.

Як і куди подати заяву

Заява може бути подана у паперовому вигляді до державної податкової інспекції за основним місцем обліку або засобами електронного зв’язку в електронній формі через Електронний кабінет платника або «Єдине вікно подання електронної звітності».