ПОРТАЛ
28 листопада 2014, 10:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Автівки черкаського виробництва на вітчизняному ринку замінить Saipa Tiba

Популярний бестселер Bogdan 2110/2111, створений на базі LADA 110 в кооперації з російським виробником ВАТ «АВТОВАЗ», відходить в історію. За чотири роки виробництва в Україні, було реалізовано 41 518 автомобілів, - повідомляє Аutoconsulting.

Автівки черкаського виробництва на вітчизняному ринку замінить Saipa Tiba

На жаль, офіційний дистриб'ютор «Богдан-Автотрейд», змушений повідомити про завершення продажів автомобілів Богдан 2110/2111 вироблених в Україні на базі машинокомплектів, що постачалися з Російської Федерації, зі зрозумілих усім причин ...

Свою популярність український бестселер завоював за оптимальне співвідношення доступної ціни і гідної якості. Вробляли ці автівки на автомобільному заводі «Богдан» у Черкасах.

На сьогодні виробництво Bogdan в Україні припинено. На даний момент в мережі «Богдан - Автотрейд» здійснюється розпродаж останньої сотні моделей цього бренду.

Як інформують у «Богдан-Автотрейд», на зміну класичній «десятці» 2110 приходить новий бренд - SAIPA TIBA - це новий доступний, економічний і оптимально укомплектований автомобіль для всієї сім'ї. TIBA створений на базі популярної моделі KIA Pride. Одна з головних переваг TIBA, безумовно, його ціна - від 7500 $.

Старт продажів нового іранського автомобіля SAIPA TIBA в дилерській мережі призначено на першу половину грудня 2014 року.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський