ПОРТАЛ
16 липня 2016, 12:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Бронеавтомобіль БАРС-6 представили черкаські автовиробники (фото)

На черкаському автозаводі ДП №2 ПАТ «Автомобільної Компанії «Богдан Моторс» розроблено багатофункціональний броньований повнопривідний автомобіль БАРС-6.

<b>Бронеавтомобіль БАРС-6 представили черкаські автовиробники</b> (фото)

«Автівка масою до 7 тонн, призначена для виконання тактичних завдань, транспортування особового складу, перевезення вантажів, розвідувальних та спеціальних операцій», йдеться у повідомленні компанії у Facebook.

Виробники нагадують, що серед продукції компанії військового призначення є і інші розробки - Барс-8, багатоцільовий вантажний автомобіль Kia Military KM-450, автомобіль бортовий на базі Great Wall Wingle 5, санітарний автомобіль на базі Great Wall Wingle 5, вантажний автомобіль Hyundai HD 65/78, вантажний автомобіль Hyundai HD 120, вантажний автомобіль Богдан (МАЗ) 5316, вантажний автомобіль Богдан (МАЗ) 6317, вантажний автомобіль (МАЗ) 6425.

Бронеавтомобілі відповідають сучасним світовим стандартам військової техніки і призначені для перевезення особового складу по пересічній місцевості та дорозі без покриття, а також для виконання тактичних завдань.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський