ПОРТАЛ
7 листопада 2016, 10:53

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські та рівненські хіміки зупиняють агрегати аміаку на підприємствах

2 листопада черкаський Азот і Рівнеазот почали зупинку агрегатів аміаку. За даними видання «Інфоіндустрія», заводи виводять аміачні установки з режимів для подальшої роботи агрегатів аміачної селітри на привізному аміаку. Заводи перевиконали плани жовтня 2016 р., повідомляє прес-служба OSTCHEM.

Рівнеазот пропрацював рівно два місяці. Зараз на привізному аміаку працює Сєвєродонецьке об'єднання Азот. Аміак відвантажується з Росошанського заводу «Міндобрива» (Вінницька область).

Найскладніше в роботі на привізному аміаку - повернення аміачних цистерн назад постачальнику. Плюс, всі три заводи не зможуть виробляти навіть 75% аміачної селітри, оскільки потрібно не менше 100 тис. тонн аміаку на місяць. Тобто залізницею з Росії та Білорусі повинні одночасно курсувати не менше десяти складів з аміаком і ще десять з порожніми цистернами.

«Наші підприємства виконали десь 105% -107% плану на жовтень 2016 року по виробництву мінеральних добрив. Точно також плануємо виконати всі заявки на листопад для українських аграріїв. Ми дуже відповідально ставимося до своїх покупців і дорожимо своєю репутацією. До того ж, ми не перестаємо адаптуватися до економічних умов в нашій країні: ми шукаємо більш ефективні способи роботи у відкритих ринкових умовах, спираючись на приклади європейських виробників, - таких як Польща, Франція, Іспанія та ін.», повідомляє прес-служба OSTCHEM.