ПОРТАЛ
29 листопада 2016, 18:12

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці зможуть брати участь у польських держзакупівлях

Польща відкрила для бізнесу Черкащини можливість брати участь у своїх державних закупівлях. Навчати та консультувати з цього питання наших підприємців готові польські партнери.

<b> Черкаські підприємці зможуть брати участь у польських держзакупівлях </b>

Таку пропозицію озвучили представники польського управління державних закупівель під час V Міжнародного форуму «Польський бізнес день», розповідає заступник очільника області Ярослав Березань.

За його словами, відкриття таких можливостей для бізнесовців Черкащини стало можливим завдяки налагодженій співпраці з Польщею. Йдеться, передовсім, про втілення проекту з підтримки та розвитку підприємництва на теренах семи областей України, з-поміж яких і Черкащина, інформують у прес-службі ОДА.

– Якщо раніше Україну бачили тільки як сировинний придаток, то зараз Польща відкриває доступ до своїх ресурсів, – зауважує заступник очільника області. – Підприємцям нашої області запропонували брати участь у тендерах на польських державних закупівлях. Наведу прості цифри: лише у 2015 році обсяг закупівель в Польщі сягнув 20 млрд євро. Зрозуміло, що участь в тендерах з польських держзакупівель відкриває значні можливості для бізнесу Черкащини. Відзначу, необхідні контакти можна отримати в облдержадміністрації, а також у Відділі Сприяння Торгівлі та Інвестицій Посольства Республіка Польща в Києві.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський