ПОРТАЛ
1 грудня 2016, 08:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Санітарка» Богдан 2251 успішно завершила випробування в зоні проведення АТО

Санітарний автомобіль Богдан 2251 успішно пройшов випробування в районі проведення Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Про це йдеться в Звіті складеному представниками Збройних сил України та Міністерства оборони України, який було направлено заступнику Міністра оборони України інформують у прес-службі корпорації «Богдан».

 «Санітарка» Богдан 2251 успішно завершила випробування в зоні проведення АТО

Нагадаємо, що виробляють автівку на автомобільному заводі у Черкасах.

Військові медики оцінювали автомобіль як на предмет технічних характеристик, так і у відповідності та зручності санітарного відділення. В звіті зокрема зазначено, що Богдан 2251 випробовувався дорогами загального користування на швидкостях близьких до максимальних, а також експлуатувався безпосередньо в районі проведення АТО по розбитих ґрунтових дорогах в умовах сезонного бездоріжжя.

«За період експлуатації виходу з ладу, поломок та відмов не було. За показниками максимальної швидкості, прохідності санітарний автомобіль Богдан 2251 дозволяє виконувати завдання за призначенням по всім видам доріг та в умовах сезонного бездоріжжя»,- зазначено в звіті. Крім того, у висновках щодо санітарного відділення йдеться про те, що воно відповідає вимогам, що висуваються для евакуації поранених та хворих. Нагадаємо, раніше Державний науково-випробовувальний центр Збройних сил Міністерства оборони України завершив визначальні випробування санітарного автомобілю класу А1 – Богдан-2251 (4x4) та рекомендував Міноборони закупити автівки для потреб військових.