ПОРТАЛ
8 січня 2017, 09:04

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Дендропарк «Софіївка» сплачуватиме в бюджет Умані близько 2-х мільйонів гривень

Близько 2-х мільйонів гривень муситиме платити парк "Софіївка" до бюджету міста Умані. Такі зміни зумовлені внесенням правок до пункту 282.1.4 "Податкового кодексу України". Ініціював відновлення земельного податку для дендропарків народний депутат України Антон Яценко, який на своїй сторінціу Facebook написав, що вважає це рішення правильним.

Дендропарк «Софіївка» сплачуватиме в бюджет Умані близько 2-х мільйонів гривень

«Тепер, відповідно до внесених мною правок до пункту 282.1.4 «Податкового кодексу України», відновлено земельний податок для дендропарків, згідно якого парк «Софіївка» платитиме у бюджет міста Умань близько 2-х мільйонів гривень. Вважаю це рішення правильним, бо такий великий туристичний центр, який знаходиться на території Умані, але місто з цього НІЧОГО не має. Навіть, вдумайтесь, вхід для уманчан – платний», пише нардеп.

«Дорікати цій законодавчій ініціативі тим, що тепер у парку не буде можливості розвиватись – суцільна маячня. Бо перешкоджає цьому Іван Косенко, який фактично «прибрав до рук» Національний дендрологічний парк, бо займається махінаціями з «лівими» квитками, парковками, екскурсіями і саджанцями. (До речі, якнайшвидше буде відновлено розслідування щодо незаконної діяльності Косенка).

Дуже поважаю колектив «Софіївки», збираюсь й надалі йому допомагати, і закликаю їх не ображатись, а розібратись у ситуації до кінця. Ці правки ні в якому разі не вплинуть ні на ваші посади, ні на ваші зарплати. Тим паче, більшість з фахівців, які працюють у парку – теж уманчани, і мають розуміти, що цей податок йде не у чиїсь кишені, а стане ще одним джерелом, яке приноситиме гроші у бюджет міста. А це не три копійки, а майже два мільйони гривень на рік, йдеться у повідомленні.