ПОРТАЛ
12 січня 2017, 14:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«РЕМЕНЕРГО» за три роки працевлаштувало понад 60 безробітних черкащан

Перспективи розвитку підприємства та подальші напрями співпраці обговорили під час робочої зустрічі в. о. директора відокремленого підрозділу «РЕМЕНЕРГО» ПАТ "ЦЕНТРЕНЕРГО" Дмитро Тепловий з керівником Черкаського обласного центру занятості Григорієм Дендемарченком.

«РЕМЕНЕРГО» за три роки працевлаштувало понад 60 безробітних черкащан

За словами очільника служби зайнятості регіону, за останні три роки тісної співпраці з підприємством, за направленням центру зайнятості, було працевлаштовано 64 безробітних. Продовжувати таку співпрацю для вирішення кадрових потреб роботодавця планують і надалі. На сьогодні вакантними залишається ще 2 посади – ізолювальника з термоізоляції та майстра.

«Наше підприємство діє з 1977 року. Нині на базі Черкаського територіального цеху функціонує механічна дільниця, основною діяльністю якої є: ремонт і обслуговування вантажопідйомних механізмів, роботи з ремонту та ошипівці екранних труб котлоагрегатів, пилосистем запальних пристроїв, трансформаторів струму, вимикачів, генераторів і високовольтних двигунів», - розповідає Дмитро Теплов.

За його словами, на підприємстві постійно проводиться робота з розширення асортименту продукції та ринків її збуту не тільки в Україні але і в країнах Європи.

- У зв’язку зі специфікою роботи нам потрібні відповідальні та старанні професіонали, які зможуть не тільки опанувати стандартне устаткування але й унікальне обладнання, що розроблене спеціалістами ВП "РЕМЕНЕРГО, - додав він.