ПОРТАЛ
29 січня 2017, 08:57

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Прокуратура домоглася скасування виправдувального вироку для хабародавця

Вироком апеляційного суду Черкаської області за скаргою прокурора скасовано виправдувальний вирок Катеринопільського районного суду від 25.08.2016. Ним представника одного з суб’єктів господарювання виправдано у зв’язку з недоведенням його вини у вчиненні кримінального правопорушення – надання неправомірної вигоди службовій особі.

Прокуратура домоглася скасування виправдувального вироку для хабародавця

Органом досудового розслідування чоловік обвинувачується в тому, що він запропонував та надав службовій особі одного з контролюючих органів винагороду з метою швидкого документального оформлення ним транспортних перевезень вантажу.

У ході судового слідства в суді апеляційної інстанції державним обвинувачем повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення.

Згадане реабілітуюче рішення було скасовано у зв’язку із істотними порушеннями вимог кримінального процесуального законодавства. Новим вироком особу визнано винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, а також призначено відповідне покарання, повідомили у прес-службі прокуратури області.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський