ПОРТАЛ
11 лютого 2017, 16:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Два райони на Черкащині поки що залишаються без керівників

Хоч результати конкурсів на заміщення вакантних посад керівників РДА були оголошені ще 15 жовтня, Черкаська та Кам’янська райдержадміністрації досі не отримали своїх очільників.

<b>Два райони на Черкащині поки що залишаються без керівників</b>

За результатами конкурсу були визначені кандидати на зайняття вакантних посад голів трьох райдержадміністрацій на Черкащині. У конкурсі на посаду голови Кам’янської РДА переміг Богдан Солошенко, Смілянської РДА – Олександр Беззубий, Черкаської РДА – Анатолій Яріш.

Проте за майже 4 місяці була затверджена лише одна кандидатура. 8 лютого, Президент своїм розпорядженням призначив керувати Смілянською РДА Олександра Беззубого, який є помічником нардепа Сергія Рудика.

Натомість кандидатура депутата облради Анатолія Яріша, який переміг восени на конкурсі на посаду голови Черкаської РДА, досі офіційно не затверджена.

– Наскільки я знаю, на розгляді в Кабінеті міністрів перебуває і моя кандидатура й інших, хто переміг у конкурсі. Тобто йде процес погодження, – коментує кореспонденту “Інфоміст” Анатолій Яріш. – Така ситуація по всій Україні (запитання було, чому так довго немає розпорядження – ред.). Я розумію, що в Кабміні великий порядок денний.

Посада керівника Черкаської РДА сиротіє ще з квітня минулого року, коли Костянтин Омаргалієв перебрався з райдержадміністрації в ОДА. Кам’янська РДА не має очільника більше року: з листопада 2015 року. Конкурс на заміщення цієї посади виграв Богдан Солошенко. Його кандидатура поки що офіційно не затверджена Президентом.