ПОРТАЛ
16 березня 2017, 11:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Про перевірки Держпраці та новації трудового права розкажуть завтра у ТПП

Інформаційно-консультативний практикум «Вдосконалюємо роботу з оплати найманих працівників: нове в трудовому праві — 2017 рік» відбудеться завтра у Черкаській торгово-промисловій палаті.

Про перевірки Держпраці та новації трудового права розкажуть завтра у ТПП

Під час практикуму розглянуть зміни в законі про оплату праці, свіжі тренди перевірок Держпраці, посилення штрафів за порушення трудового законодавства, оформлення неповного робочого часу для працівників та строкових трудових договорів. Докладніше з програмою можна ознайомитися тут.

Роз’яснюватиме особливості новацій у трудовому праві Ольга Хоменко, яка тривалий час очолювала Територіальну державну інспекцію з питань праці в області.

«Трудове законодавство цього року зазнало суттєвих змін. Часу, щоб підготуватися до них, було дуже мало. Тому зараз підприємства стикаються з величезною проблемою – як правильно оформити працівників, які зміни внести в чинні угоди та як правильно підготуватися до перевірок. Учасники заходу отримають практичні рекомендації щодо застосування нових законодавчих положень та зможуть отримати відповіді на свої запитання», – розповів порталу «Діловий регіон» президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин.

Практикум триватиме з 10 до 16 години. Початок реєстрації о 9.30.

Додаткова інформація щодо умов участі:

(0472) 32-81-28; 36-08-60;

моб.067 470-88-12;

e-mail: [email protected]