ПОРТАЛ
6 квітня 2017, 16:54

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Іркліївському риборозпліднику шукають керівника

Держрибагентство шукає ефективного керівника для Іркліївського риборозплідника

Іркліївському риборозпліднику шукають керівника

24 березня оголошено конкурсний відбір на посаду керівника ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб», одного з найбільших підприємств України із вирощування товарної риби, рибопосадкового матеріалу та дволіток з метою зариблення.

Як зазначають у Держрибагентстві, підприємству потрібен керівник з успішним досвідом ефективної управлінської діяльності (в масштабі області) від 5 років та стратегічним мисленням.

ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб» розташовано у Чорнобаївському районі. Він має площу водних поверхонь близько 1200 гектарів. На підприємстві є племінні плідники коропа, товстолобика білого та строкатого, білого амура, плідники і осетрових та осетроподібних риб: стерляді, бестера, веслоноса.

Для участі в конкурсі кандидати мають подати до Держрибагентства конкурсну пропозицію щодо розвитку установи зі стратегічним планом розвитку підприємства.

Документи приймаються до 17 квітня (включно) за адресою: 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: (044) 486-99-18 або (044) 486 63 85.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський