ПОРТАЛ
22 червня 2016, 16:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Неприборкана стихія: вуличних торгівців не чіпатимуть до середи

Патрульна поліція Черкас не буде ганяти стихійних торговців до наступної середи. Таких домовленостей вдалося досягнути спільно правоохоронцям, стихійниками, а також представникам облдержадміністрації.

<b>Неприборкана стихія: вуличних торгівців не чіпатимуть до середи</b>

Про результати перемовин у будівлі ОДА журналісту видання “ІнфоМІСТ” розповів заступник губернатора Сергій Овчаренко.

– У приміщення адміністрації прийшло більше сотні осіб. Ще минулого тижня всі ЗМІ писали, що мерія домовилася зі стихійниками. Сьогодні вони говорять, що міська влада їх надурила. Мовляв, їм обіцяли облаштувати ярмарки, щоб вони там могли проводити торгівлю. Цього зроблено не було. Натомість зранку патрульна поліція почала знову їх ганяти. Люди пішли в міську раду, до них там ніхто не вийшов, тому вони прийшли до нас. Це мені один в один нагадує ситуацію з кіосками й іншими МАФами по місту. Коли не випрацювана адекватна стратегія на рівні міста, чіткі правила, то починаються конфлікти. І обласна влада традиційно стає буфером, – говорить обласний чиновник.

За словами Овчаренка, в середу стихійники, поліція, а також представники обласної та міської влади зберуться за круглим столом, аби напрацювати "дорожню карту" впорядкування торгівлі в Черкасах.