ПОРТАЛ
19 вересня 2011, 15:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нові річкові маршрути до Канева запустять до Євро-2012

Нові річкові маршрути до Канева запустять до Євро-2012

До Євро-2012 буде відкрито регулярний річковий рух між Каневом та іншими містами України. Про це в понеділок, 19 вересня, під час відкриття туристичного центру «Авто-Ріка» у Каневі заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков. За його словами, зважаючи на те, що туристичний центр слугуватиме пересадочним пунктом з автотранспорту на річковий і навпаки, інфраструктурне відомство спільно з Черкаською обласною державною адміністрацією розробляють нові маршрути автотранспортного сполучення Канева з усією Україною.

«Міністерство інфраструктури України веде переговори з власниками усіх судноплавних компаній, щоб залучити їх на цей туристичний маршрут. Відтак з 30 квітня буде відкрито регулярний рух річковим транспортом між Києвом і Каневом. До Євро-2012 ми з’єднаємо туристичний центр Черкащини новими маршрутами з містами усієї України», – сказав борис Колесніков.

Туристичний центр «Авто-Ріка» з терміналом та причалом розташований на шляху проходження туристичних груп та окремих туристів визначними місцями України. Це двохповерхова окремо розташована будівля, що має форму рівнобедреного трикутника. Фасади виконані в алюмінієвій системі зі скляним зовнішнім шаром, два з яких обернені на автобусну стоянку і стоянку автомобілів, третій – на акваторію Дніпра. Передбачається, що туристичний центр завершить архітектурний ансамбль Привокзальної площі Канева та символізуватиме ворота міста.

За матеріалами:  www.ukraine2012.gov.ua