ПОРТАЛ
15 вересня 2016, 17:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

За виробництвом м'яса Черкащина друга в Україні

За виробництвом м'яса Черкащина поступилася лише Вінницькій області

У січні-серпні 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року у Черкаській області тонн було вироблено 287,3 тис. м'яса (в живій вазі). З таким показником регіон опинився на 2-му місці. Лідером з виробництва м’яса стала Вінницька область, в активі якої 298,6 тис. тонн.

Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область. Її здобутки заважили на 192,8 тис. тонн.

Про це свідчать дані державної статистики.

Загалом протягом січня-серпня 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року в Україні виробництво м'яса (в живій вазі) зросло на 1,1% до 2,012 тис. тонн.

Найменші показники продемонструвала Луганська - 17,5 тис. тонн, Миколаївська - 21,2 тис. тонн та Сумська області - 37,7 тис. тонн.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський