Найголовніше за 24.09.2016
15 вересня 2016, 17:35
Перекладач
За виробництвом м'яса Черкащина друга в Україні
За виробництвом м'яса Черкащина поступилася лише Вінницькій області У січні-серпні 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року у Черкаській області тонн було вироблено 287,3 тис. м'яса (в живій вазі). З таким показником регіон опинився на 2-му місці. Лідером з виробництва м’яса стала Вінницька область, в активі якої 298,6 тис. тонн. Замикає трійку лідерів Дніпропетровська область. Її здобутки заважили на 192,8 тис. тонн. Про це свідчать дані державної статистики. Загалом протягом січня-серпня 2016 року в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року в Україні виробництво м'яса (в живій вазі) зросло на 1,1% до 2,012 тис. тонн. Найменші показники продемонструвала Луганська - 17,5 тис. тонн, Миколаївська - 21,2 тис. тонн та Сумська області - 37,7 тис. тонн.
Контекст:
-
Новини
-
21.07.20168 кооперативів на Черкащині отримали міні-ферми для вирощування кролів
-
16.03.2016Черкащина збільшила виробництво м’яса
-
22.12.2014Черкащина - лідер з виробництва м'яса в Україні
Останні новини