ПОРТАЛ
24 січня 2014, 13:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Митні правила: фінансові і товарні «ліміти» при перетині кордону

Митні правила: фінансові і товарні «ліміти» при перетині кордону

Громадяни, які виїжджають за межі держави і проходять через митні пости аеропортів, можуть мати на кожного члена сім'ї, включаючи дітей незалежно від віку, суму грошей не більше еквівалента 10 000 євро.

Якщо є необхідність у вивозі більшої суми грошей необхідно отримати довідку в банку про зняття коштів, внести їх у пасажирській митній декларації та скористатися «червоним» коридором, - пише nash-rayon.dp.ua.

На митну територію України, без митного оформлення, дозволяється ввозити тільки предмети особистого користування. Але, якщо за кордоном громадянином придбано товарів більш ніж на 1000 євро і він повертається літаком, або проходить через інші митні пости і придбав товарів більш ніж на 500 євро і вагою не більше 50 кілограмів, йому необхідно заповнити митну декларацію і підтвердити вартість придбаного товару товарними чеками.

Всі товари, що перевищують вартість 1000 євро при декларуванні на авіаційних митних постах і 500 євро в інших митних пунктах пропуску обкладаються митом відповідно до Митного кодексу України.