ПОРТАЛ
18 жовтня 2016, 15:03

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Рахунки для сплати ЄСВ платникам Черкас не змінювали

У зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС на ім’я окремих територіальних органів ДФС у Черкаській області для зарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування відкриті нові рахунки.

Рахунки для сплати ЄСВ платникам Черкас не змінювали

Фіскали звертають увагу, що рахунки, які використовуються платниками для зарахування єдиного внеску і одержувачем коштів у якому зазначається ДПІ у м. Черкасах ГУ ДФС у Черкаській області, з жовтня 2016 року залишаються незмінними!

Додаткову інформацію щодо реквізитів рахунків черкаські суб’єкти господарювання можуть отримати за тел. 35-21-46, 32-11-27.

Також податківці нагадують, що останній день сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, за III квартал п.р є 19 жовтня 2016 року. А 20 жовтня 2016 року – останній день сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування роботодавцями за вересень п.р. (крім гірничих підприємств).