За останні півтора року обсяги виробництва м'ясних консервів в Україні знизилися
Про це в коментарі кореспонденту
ГолосUA повідомили аналітики компанії Pro-Consulting.
За словами аналітиків, великі обласні центри та міста є головними споживачами м'ясних консервів.
«На ринку м'ясної консервації в Україні спостерігається велике розмаїття виробників. Це свідчить про конкурентоспроможність і перспективність ринку. Крім того, збільшується і інтерес покупців до цього виду продукції. Що ж стосується регіонів концентрації великих виробників, то вони розподілилися таким чином: Черкаська область - виробники тушонки, Дніпропетровська, Чернівецька, Черкаська, Кіровоградська області - виробники паштетів. За показниками обсягів споживання лідерами є такі регіони, Донецький Дніпропетровський, Харківський, Львівський, Одеський», - додали в компанії.