ПОРТАЛ
26 жовтня 2016, 08:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина серед лідерів за виробництвом м'ясних консервів

За останні півтора року обсяги виробництва м'ясних консервів в Україні знизилися

<b> Черкащина серед лідерів за виробництвом м'ясних консервів</b>

Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомили аналітики компанії Pro-Consulting.

За словами аналітиків, великі обласні центри та міста є головними споживачами м'ясних консервів.

«На ринку м'ясної консервації в Україні спостерігається велике розмаїття виробників. Це свідчить про конкурентоспроможність і перспективність ринку. Крім того, збільшується і інтерес покупців до цього виду продукції. Що ж стосується регіонів концентрації великих виробників, то вони розподілилися таким чином: Черкаська область - виробники тушонки, Дніпропетровська, Чернівецька, Черкаська, Кіровоградська області - виробники паштетів. За показниками обсягів споживання лідерами є такі регіони, Донецький Дніпропетровський, Харківський, Львівський, Одеський», - додали в компанії.